Freelance Travellers е общност от дизайнери на свободна практика, работещи от различни места по света. Идеята на нашата кауза е да подкрепяме малките бизнеси и да ги подкрепяме да растат. Ние следваме мечтите си и искаме да помогнем да следвате вашите!

Идеята да се работи в чужбина и да се опознават различни култури не е нова за света. Много от вас вече са го преживявали това и са се срещали с предимствата и недостатъците на подобно приключение. Колкото повече знаете за света, толкова повече осъзнавате, че не е от значение къде се намирате. Това, което е истински важно, е да намерите сходно мислещи хора и да създавате здрави дълготрайни взаимоотношения.

Приключението Freelance Travellers започна през 2013 не къде да е, а в Ню Йорк Сити. Какво начало само! Обаче от тогава се случиха много неща и много неща се промениха. Ето ви историята на пътуваща душа, която търси свобода и душевен мир без да осъзнава, че вече ги има и се наричат Дом! В случай, че се чудите, ние изкарваме средства с предлагане на нашите дизайнерски услуги, а не от спонсорство. Всичките ни истории от пътувания са истински и реални.