Бащата на семейство Адамс

441 Views 0 Comment

Скъпи приятели пътешественици,

Приключенската история на деня ни среща с един превъзходен илюстратор – самият баща на семейство Адамс, господин Чарлз Самюел Адамс. Да седнем на чаша чай с него и неговите очарователно мрачни герои. Чувам тематичната песен да звучи на фона.

♫♫♫ ‘They’re creepy and they’re kooky, mysterious and spooky 
They’re all together ooky, the Addams Family …’ ♫♫♫

Аз: Здравейте, господин Адамс, за мен е удоволствие да се срещнем в такъв дъждовен ден. Просто не би могло да бъде по-мрачно и подходящо за нашата среща.

Чаз: Удоволствието е изцяло мое. Мога ли да попитам откъде ме познавате?

 Аз: Вашите персонажи, семейство Адамс, са много приятна компания. Прекарах доста време наслаждавайки се на техните черно-бели истории. И нямаше как да не се попитам кой е техният създател. Ето как открих бащата на това семейство – Вас.

Чаз: Много добре тогава. Би трябвало да знаете, че бащата е Гомес. Всички те са мои деца.

Аз: Вярно ли е, че първоначално не са имали имена? Чак когато е планиран сериалът ли, са им били дадени имена?

Чаз: Това е, което обичат да казват, когато пишат всички тези биографични статии. Гомес и Пъгсли са самият ентусиазъм. Мортиша е противоположност, тиха, остроумна, понякога мъртвешка. Баба Фръмп е с глупавото добър нрав. Уензди е се е метнала на майка си изцяло. Много сплотено семейство са, като истинската глава на семейството е Мортиша, въпреки че всеки един от тях си има своя характер, освен Баба, тя лесно се води. Много от премеждията на семейството се появяват заради по-мекия и слаб характер на бабата. Къщата е разнебитена, разбира се, но е фамилна гордост и всяка врата-капан е в ремонт. Парите не са проблем.

Аз: Може ли да погледнем някои от комиксите, вдъхновили телевизионните серии?

Чаз: Заповядайте. Плъзнете екрана надолу, нали така се нарича това дигитално нещо?

 

Аз: Така е, господин Адамс. Благодаря за показаното. Виждаме, че се подписвате като Чаз, а не Чарлз.

Чаз: По-кратко е. И изглежда по-хубаво написано от Чарлз. Приятелите ме наричат Чил. А аз обичам да се наричам „разпопен таласъм“. А Вие може да си изберете, което име ви се хареса по вкус.

Аз: Добре, Чаз. За мен е чест да водя това интервю. Бих помолила да покажете на нашите приятели още няколко Ваши илюстрации.

Чаз: Колкото и да разбирам, че ви се нравят семейство Адамс, нека ви покажа и някои творби, които не са свързани с тях.

Работя за „Ню Йоркър“,  от както се помня. Повече от нещата, които виждате днес, са правени за тях. Ще ми се да струваха толкова, когато ги правих първоначално. Тези търгове добре оскъпяват, това което е останало от оригиналните творби. За ваше развлечение, ще ви представя и някои от кориците на списанието.

Аз: Чаз, благодарим Ви за днешното вдъхновение. Смятам, че е време да ни оставите в компанията на нашите собствени умове и да продължи всеки един от нас по неговото собствено изследователско приключение.

Чаз (с вик): Сбогом, пътешественици!

Послепис: Това интервю е измислен разговор между авторът на представените творби и мен. Използвала съм негови цитати, публикувани в мрежата и други биографични материали. Насърчавам ви всички вас винаги да правите собствено проучване.

Хайде да отидем на гости на семейство Адамс!

0 Comments

Leave a Comment